Side 559 i dagboken ikveld 11 juni 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be hver dag til Gud for de personer som har vaska mitt rom på borgergård

Idag har satan plaga og plaga og plaga meg i Hønefoss sentrum Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen Zyprexa for å passe på at jeg tar medisinen Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg vil nå hjem til Guds sønn Jesus Kristus Det er Guds sønn Jesus Kristus som bestemmer når tid jeg får komme hjem til han Jeg vil ikke ta selvmord Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der helsepersonell plaga meg På Dagali Dikemark det redda sykepleier claus meg Søk på nettet sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og ramona mot alle sykdommer
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss