Side 552 i dagboken ikveld 7 juni 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Idag har satan plaga og plaga og plaga meg Jeg er nå så dårlig psykisk at helse arbeidere på borgergård Vasker mitt rom En gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus frå tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona i Romania
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss