Side 540 i dagboken idag 31 mai 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En voksen mann ble idag frelst på Gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
Idag møtte jeg 3 ungdommer i Hønefoss sentrum som sa de hadde blitt frelst Etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata
I Asker og i Hønefoss har 454 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Alle fattige i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 3 timer og 1 person leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 115 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Jeg gav 80 kroner til Rom tigger dama i Hønefoss Idag fikk jeg e post fra leder i skjønnlittertur Norli bokhandel I Oslo Universitets gata 22 til 24 i Oslo Bjarte skrev at de på Norli bokhandel Vil selge mine bøker i flere hundre år Fremover i tid Norli bokhandel har solgt mine bøker i 9 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gyngehest De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Der det er stress og stress og stress Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene på borgergård Bjørn Vasket mitt rom En gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien I Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har som Norge idag journalist fått 40 saker på trykk i Norge idag Og jeg har fått 10 saker på trykk i Aftenposten som journalist Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd Dagali Dikemark Der sykepleier claus frå tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg mot alle sykdommer Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Blir utvalgt til disipler og profeter Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne skriv til meg ikveld om dere vil reise På pilgrims tur til Ski i Norge og til sifnos og til Kypros i Hellas Og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg ikveld om dere vil forkynne Fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss

454