Side 536 i dagboken ikveld 30 mai 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Jeg vekket lazarus opp fra de døde Lasarus er i Guds rike Jeg vekket Jairus datter opp fra de døde Jairus datter er i Guds rike Jeg gikk på gennesareth sjøen i Israel Jeg stilna stormen På gennesareth sjøen i Israel Jeg sa til den rike unge mannen At han skal gi alt det han Eier Til de fattige
Lesere gi alt det dere eier på min bank konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg er ufør og meget fattig
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får det jeg har skrevet på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får det jeg har skrevet på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss