Side 521 i dagboken ikveld 24 mai 2021 ringte jeg til Ramona i romania

Ramona muntean lenuta sa til meg Hun var plaga av hjerte sykdom Og hudsykdom Hun sa at hun fikk altfor lite penger av Randi Worren Hun får 1000 kroner i uka Til mat og medisiner og til klær Og Ramona sier det er altfor lite til hun og barna Hun sier hun må ha 2000 kroner i uka Så lesere sett inn 1000 kroner i uka Til Ramona og familien i Romania Så de slipper Å sulte De får ikke jobb i romania
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss