Side 518 ikveld 23 mai 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona mot alle sykdommer

Jeg er ufør Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Lesere når jeg dør så gi beskjed til mailboxes pløens gate 4 0181 oslo At jeg er død tlf nr dit er 23967896 De har fått beskjed at de skal åpne et brev av meg når jeg dør Jeg håper at jeg får leve mange år på jorden
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss