Side 513 i dagboken ikveld 21 mai 2021 sier Trond Worren jeg har ikveld vært plaga av angst I en halv time Jeg var redd

Idag har satan plaga og plaga og plaga meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og Ramona Ikveld snakka jeg med Ramona muntean lenuta i Romania Hun sa hun hadde sendt dokumentasjon for varme anlegget Hun har fått av Randi Worren som kostet 60000 kroner Ramona sa hun ville sende bilde av varme anlegget til mor Randi Worren Ramona sa hun har problemer med hjertet Jeg sa til henne at hun må ikke stresse
Lesere sett inn 1000 kroner i uka Til Ramona til konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss