Side 511 i dagboken idag 16 mai 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at det må bli fred i Israel og gaza

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede oss mot alle sykdommer Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører la mange personer få lese denne informasjon
Trond Worren en forfulgt disippel og profet og tigger og tidliger uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss