Side 509 i dagboken ikveld 14 mai 2021 sier Trond Worren kristne skriv til meg ikveld om dere vil reise På pilgrims tur til lazarus grav i Israel og til Ski i Norge og til Korfu Og sifnos i Hellas der jeg så Guds sønn Jesus kristus

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg Idag og ikveld har satan plaga og plaga og plaga meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har fått 40 saker på trykk i Norge idag som journalist Og jeg har fått 10 saker på trykk i Aftenposten Nå er jeg så dårlig psykisk at helse sjef Bjørn på borgergård vasker mitt rom Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører la mange personer få vite om denne informasjon
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist,og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss