Side 501 i dagboken ikveld 13 mai 2021 sier Trond Worren at satan har idag og ikveld plaga og plaga og plaga meg

Jeg er nå så dårlig psykisk at Helse sjef Bjørn på borgergård Vasker mitt rom En gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Ramona er plaga av hjerte sykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona mot alle sykdommer
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere Uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss