Side 479 i dagboken idag 6 mai 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss To 15 åringer og en 20 åring ble idag frelst på gata i hønefoss etter at jeg forkynte om gufs sønn Jesus Kristus til dem Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Tre personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 413 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen På tigger plakaten står det Kristne be til Gud for Levi Jensen Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 2 timer og 1 person leste tigger plakaten Idag gav jeg fuglene et halvt brød Idag ringte jeg til Oslo bisbedømme og de sa at de hadde bøkene mine utstilt I resepsjoenen De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Mange personer har Plaga deg Trond Worren
Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss. 194 personer har Plaga meg på gata Som har ført til At jeg er Ufør Idag la jeg Arka der det står dagbok notater som jeg fikk på trykk, i søkelyset i desember 2020 og der står saken hvordan hjelpe de fattige som jeg fikk på trykk i Norge idag i januar 2021 Arka la jeg på kirkens bymisjon café Der de fjerner arka mine hver dag Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du ble tvangsmedisinert på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Du ble lagt i belte på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bankkontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt noen bøker Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset Desember 2021
Dere misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får på trykk dette innlegg i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss