Side 474 i dagboken idag 3 mai 2021 idag sa jeg til sjefredaktør i Norge idag Finn Jarle Sæle at 409 personer har blitt frelst på gata i Hønefoss Og i asker etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg sa til finn Jarle Sæle at jeg idag utenfor Filadelfia kirka i Hønefoss Prata med Levi Jensen Finn Jarle Sæle sa han vil sette på trykk i Norge idag at 409 personer har blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg sa også til finn Jarle Sæle at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i hønefoss Senere på dagen Idag prata jeg med Anita apelthun sæle Jeg sa til henne At Norge idag må sette på trykk bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og Anita apelthun sæle sa hun ville gi beskjed til finn Jarle Sæle om bøkene mine at finn Jarle Sæle må sette på trykk i Norge idag bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du jobba Som taktekker i Oslo På tigger plakaten min står det at jeg jobba Som taktekker i Oslo Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 2 timer og ingen personer Leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer men jeg fikk ikke Noe penger Jeg gav idag 100 kroner til rusmisbruker kameraten min Kristne kontakt mange kristne og be hver dag til Gud for Levi Jensen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Levi Jensen blir i Hønefoss I mange år Levi Jensen fikk idag av meg arket der det står om saken min hvordan hjelpe de fattige som jeg fikk på trykk i Norge idag i januar 2021 Levi Jensen fikk også arket dagbok notater som jeg fikk på trykk i tidsskriftet Søkelyset i desember 2020 Jeg la også disse arka på kirken s bymisjon café i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Mange personer har Plaga deg Trond Worren
Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss og 194 personer har Plaga meg på gata Som har ført til At jeg er Ufør Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark
De fleste bisbedømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag gav jeg fuglene 3 boller I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker på gata Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med bilde av rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og rusmisbruker kameraten min og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister i morgen sine jobber Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger dem som er imot oss til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg mot alle sykdommer
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk dette innlegg i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om dere setter på trykk dette innlegg i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss