Side 458 i dagboken idag 30 april 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag ble en 15 åring frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike I Asker og i Hønefoss har 409 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du jobba Som vaske hjelp i arbeidstilsynet i Oslo
På tigger plakaten står det
Jeg arbeida som vaskehjelp på arbeidstilsynet i Oslo I løpet av 3 timer leste ingen personer tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 65 personer på gata i Hønefoss Idag gav jeg fuglene brød skiver Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Idag la jeg dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset i desember 2020 Jeg la dagbok notatene på kirken s bymisjon café og der lå jeg saken Om hvordan hjelpe de fattige som jeg fikk på trykk i Norge idag i januar 2021 Hver dag fjerner folk arka som jeg legger på kirkens bymisjon café Kristne kontakt mange kristne og be hver dag til Gud for de personer som fjerner mine ark på kirken s bymisjon café Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Mange personer har Plaga deg Trond Worren
Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata I Oslo og i Asker og i Hønefoss og 194 personer har Plaga meg som har ført til At jeg er Ufør Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apeltun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber på mandag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de som er imot oss blir idag utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss