Side 452 i dagboken idag 28 april 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag ble to 15 åringer frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 406 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i hønefoss
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du skal ikke mobbe horebukker
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Maria magdalena er i Guds rike
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Du skal ikke hate
På tigger plakaten står det idag
Du skal ikke mobbe horebukker
På den andre tigget plakaten står det
Maria magdalena er i Guds rike
På den tredje tigger plakaten står det
Du skal ikke hate
I løpet av 3 timer leste 2 personer tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 32 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i tre timer og jeg fikk bare små penger Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Mange personer har Plaga deg Trond Worren
Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata og 194 personer har Plaga meg som har ført til At jeg er Ufør
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat på universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Idag gav jeg fuglene et halvt brød De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjonen Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som et imot oss blir utvalgt til disipler og profeter I kveld Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk dette innlegg i søkelyset Desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss