Side 447 i dagboken ikveld 26 april 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Lesere dere skal bry dere om Ramona muntean lenuta og barna i Romania Lesere dere skal gi alt dere har av penger til Ramona muntean lenuta og barna i Romania Ikveld snakka jeg med Ramona i Romania Hun sa hun trenger 60000 kroner til varmeanlegg i huset deres i Romania De fryser i huset Ramona muntean lenuta trenger 2000 kroner i uka Til mat og klær og Medisiner Lesere sett inn alt dere har av penger på konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir Ramona og familien I Romania Som er meget fattig
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset I desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss