Side 440 i dagboken ikveld 22 april 2021 sier Trond Worren at 395 personer har blitt frelst på gata i Asker og i Hønefoss etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i hønefoss Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 15 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du skal elske din neste som deg selv På tigger plakaten står det Du skal elske din neste som deg selv Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste tigger plakaten Idag la jeg dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet Søkelyset i desember 2020 Jeg la dagbok notatene på kirken s bymisjon café Og der la jeg journalist saken personer om hvordan de hjelper de fattige som jeg fikk på trykk i Norge idag i januar 2021 Idag gav jeg fuglene 3 boller Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden
Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg er nå så dårlig psykisk at Bjørn en av helse lederne på borgergård Vasker mitt rom Jeg er nå så dårlig psykisk at jeg må få medisinen zyprexa av sykepleier på borger gård så de passer på at jeg tar medisinen Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle som er imot oss blir ikveld utvalgt til disipler og profeter Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Leser dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattige De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua på på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gyngehest
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss