Side 413 i dagboken ikveld 11 april 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle gatebarn og alle uteliggere og alle tiggere i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle hunder og alle katter i verden skal ha mat og hjem og melk og rent vann Du skal ikke mishandle hunder og katter i verden
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og Randi og Bjørn og Unni og Elias Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss