Side 402 i dagboken ikveld 5 april 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela

Ikveld har satan plaga og plaga og plaga meg Ikveld var jeg plaga av angst I en halv time Jeg er nå så dårlig at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Ikveld var jeg plaga Av smerter i hofta Nå har jeg ikke smerter i hofta Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de som er imot oss blir ikveld utvalgt til disipler og profeter
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 Hønefoss Kristne de er fint at dere ber til Gud Men dere må også gi til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Sett inn 1000 kroner i uka Til konto 50241089344