Side 400 i dagboken ikveld 4 april 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Du sov utenfor norsk Luther misjonssamband ved SAS hotellet i Oslo I desember 2016 Du sov utenfor storsalen normisjonen ved SAS hotellet i Oslo I desember 2016 Du sov utenfor den katolske domkirka i Oslo i desember 2016 Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget i desember 2016
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss