Side 398 i dagboken idag 4 april 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du så meg på ski og på syfonos og på Korfu Du møtte meg på vei til lazarus grav i israel
Ski ligger en times bilkjøring fra Oslo og syfonos og Korfu er i Hellas Kristne reis på pilgrims tur til Ski og til syfonos og til Korfu Og til lazarus grav i Israel
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg ser bedre på venstre øye Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss