Side 394 i dagboken idag 1 april 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela

God påske
Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne på borgergård må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Min bank konto er nå helt tom sett inn 1000 kroner på min bank konto til påske aften Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og Samuel Og Josef Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber etter påske Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter
Trond Worren en forfulgt disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss