Side 380 i dagboken ikveld 27 mars 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Ikveld var jeg plaga Av angst i en halv time Jeg var redd Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber på mandag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de personer som er imot oss Blir utvalgt til disipler og profeter ikveld Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Jeg vet hvem som er imot meg på jordkloden Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de personer på borgergård som er imot meg på borgergård ikke får være på borgergård Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de som er imot meg på borgergård blir ikveld utvalgt til disipler og profeter
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss