Side 371 i dagboken ikveld 24 mars 2021 sier Trond Worren at alle kristne lesere skal hver dag be til Gud at Gud helbreder alle Corona smittede i verden

Kristne kontakt mange kristne og be til gud at gud sender engler foran og bak alle corona smittede i verden
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Mange personer har Plaga deg Trond Worren
194 personer har Plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i hønefoss Lesere støtt meg i dette viktige arbeid og sett 1000 kroner i uka på Konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye dere gir Jeg har tigga hver dag siden 2004 og fram til idag i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss