Side 366 i dagboken ikveld 22 mars 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud sender engler foran og bak Alle personer på jorden og at det er engler foran og bak dem helt til de dør Jeg er nå så dårlig at en av helse sjefene vasker mitt rom på borgergård Jeg er nå så dårlig at sykepleier gir meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er nå så dårlig at hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Idag har satan plaga meg i Hønefoss sentrum Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer Og det er tøft og slitsomt Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss