Side 362 i dagboken ikveld 21 mars 2021 sier Trond Worren jeg er redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd hvis jeg reiser til oslo

I Oslo er det stress og stress og stress Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene på borgergård Vasker mitt rom Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de personer som er imot meg på borgergård Ikke får være på borgergård mer Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk dette innlegg I Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss