Side 350 i dagboken idag 15 mars 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss Ei jente på 13 år og ei jente på 14 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
Jeg gav de to jentene mine dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet Søkelyset wso I desember 2020 I Asker og i Hønefoss har 377 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag plaga satan meg store deler av dagen I Hønefoss Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene vasker mitt rom Legene redda livet mitt to ganger på Ullevål Sykehus På psyk avd Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og Samuel Og Josef og Marta og rahela Og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 41 personer på gata Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du var støttekontakt til Tor Amundsen i Oslo På tigger plakaten står det Jeg var støtte kontakt til Tor Amundsen i Oslo Ved siden av tigger plakaten står det to tente hvite lys Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 3 timer og ingen personer Leste tigger plakaten Idag gikk jeg til Ringerikes bibliotek De låner ut 6 bøker av meg Og i løpet av 2 år har ingen personer lånt mine bøker Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose Iikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til trond worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg er ufør og meget fattig Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen At han skal gi alt det han Eier Til de fattige Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellom fag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på Universitetsgata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur på universitets gata 22 til 24 i Oslo Har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal Og Ramona og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer på jorda som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger dem som er imot oss til disipler og profeter Idag gav jeg fuglene 3 brød skiver
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk dette innlegg i søkelyset Desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om dere vil sette på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om dere vil sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss