Side 340 i dagboken idag 12 mars 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du var støttekontakt til hans Henrik Karlsen i Oslo
På tigger plakaten står det
Jeg var støttekontakt til hans Henrik Karlsen i Oslo
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og 2 personer Leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk 50 kroner Idag ringte jeg til nord Hålogaland bisbedømme kontor De sa de hadde mine bøker utstilt i resepsjoenen Det var boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 Idag la jeg mine dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso I desember 2020 Jeg la dagbok notatene på kirkens s bymisjon café Og der stjeler de hver dag mine dagbok notater I Asker og i Hønefoss har 375 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde Av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker De har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må sende engler foran og bak alle personer på jorda som er imot meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud sender engler foran og bak de personer som er imot meg Helt til de dør Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Øyvind Lien Kristne be til Gud at alle som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger de som er imot oss på jorda til profeter og disipler Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og alle de personene jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg i kveld om dere setter på trykk i misjons bladet Jesus til Europa det jeg har skrevet
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet I Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss