Side 316 i dagboken idag 2 mars 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En 12 åring og en 13 åring ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
12 åringen og 13 åringen fikk mine dagbok notater som står på trykk i tidsskriftet søkelyset wso
I Asker og i Hønefoss har 372 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss I dag talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du skal arbeide mot dødsstraff i verden På tigger plakaten står det Du skal arbeide mot dødsstraff i verden Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i en time Og 2 personer leste Tigger plakaten Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget i oslo På tigger plakaten står det Jeg sov utenfor Aftenposten og vg bygget Ved siden av de to tigger plakatene står to tente hvite lys Og jeg har satt opp påskelije blomst ved siden av tigger plakatene Idag la jeg dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso I desember 2020 Jeg la dagbok notatene på kirkens bymisjon café Der stjeler de hver dag mine dagbok notater Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og boken den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk elleve seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helse personell plaga deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Akersgata og på Majorstua og på Universitetsgata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur på universitets gata 22 til 24 i Oslo Selger mine bøker De har solgt mine bøker i 7 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat på universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Be til Gud at de som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Guds sønn Jesus Kristus at han Utvelger dem til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg er plaga av hudsykdom
Idag gav jeg fuglene 3 boller
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset I desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg snarest idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss