Side 296 i dagboken idag 19 februar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En 13 åring ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
Idag møtte jeg en 10 åring og en 13 åring som sa de hadde blitt frelst Etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i hønefoss I Asker og i Hønefoss har 368 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle katter og hunder i verden skal ha mat hjem melk og rent vann
På tigger plakaten står det
Alle katter og hunder skal ha mat hjem melk og rent vann
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer men jeg fikk ikke Noe penger Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren, Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig I dag talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du ble tvangsmedisinert på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Du ble lagt i belte på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på gymnaset på vitnemålet
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Akersgata og på Majorstua og på universitets gata Og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker De har solgt mine bøker i 6 og en halv måned De har ikke fått solgt noen bøker av meg Det er boken 43 bud og boken Den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat i Universitetsgata 18 i Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjarte og Joar Tranøy og Ramona og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag gav jeg fuglene et halvt brød Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk dette innlegg I søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i deres misjons blad
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får på trykk dette innlegg i norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel, og profet og tigger og tidligere uteligger i desembet 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss