Side 289 i dagboken idag 16 februar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss To gutter på 13 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot penge spill i verden Alle sultne hunder og katter i verden skal ha mat hjem og melk og rent vann
Idag står det på tigger plakaten Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot penge spill i verden
På den andre tigger plakaten står det Alle sultne hunder og katter i verden skal ha mat hjem melk og rent vann
Tigger plakatene stod på Filadelfia kirka i 4 timer og 1 person Leste tigger plakatene Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 27 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 4 timer og en rusmisbruker gav meg 40 kroner Idag snakka jeg med rusmisbruker kameraten min i 15 minutter Han sa at folk er grådige og iskalde Idag la jeg dagboks notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso I desember 2020 Jeg la dagboks notatene på kirkens s bymisjon café I Asker og i Hønefoss har 363 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Har mine bøker utstilt i resepsjoenen Iikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellom fag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på gymnaset på vitnemålet
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal Be til Gud at de som er imot oss mister sine jobber i morgen Be til Gud at Gud utvelger dem til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Akersgata og på Majorstua og på universitets gata i Oslo og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og dikt og innlegg Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker De har solgt mine bøker i 6 og en halv måned og de har ikke fått solgt noen bøker Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud og boken Den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss