Side 286 i dagboken idag 15 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot aktiv dødshjelp
På tigger plakaten står det
Pave frans og biskoper dere skal arbeide mot aktiv dødshjelp
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 72 personer på gata og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag gav jeg rusmisbruker kameraten min 300 kroner Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Jeg hjelper deg når du hjelper Ramona muntean lenuta I Asker og i Hønefoss har 361 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Jeg har fått 40 saker på trykk i Norge idag som journalist Og jeg har som journalist fått 10 saker på trykk i Aftenposten Jeg har fått saker på trykk i antirasisten og i avisa Tromsø Og i avisa gatas parlament Jeg har fått 300 dikt på trykk i riks og i lokal aviser I 2 år delte Litteraturhuset i Oslo 200 diktsamlinger av meg gratis Ved avisene Og i to år delte Tronsmo bokhandel Universitetsgata 12 i Oslo De delte gratis ut 200 Diktsamlinger av Meg Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Akersgata og på Majorstua og på Universitetsgata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur Universitetsgata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker og i løpet av 6 og en halv måned har de ikke fått solgt noen bøker av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitetsgata 18 i Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest National biblioteket har lagt mine bøker på nettet Og i 2 år har Ringerike bibliotek lånt ut mine bøker Og de har ikke fått lånt ut en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose Og diktsamling Alexander Rybak og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Disse bøkene låner stranda Folkebibliotek ut av meg Og st Olav bokhandel på Akersveien i Oslo deler gratis ut mine bøker 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg i dag om jeg får dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss