Side 283 i dagboken idag 13 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot dødsstraff i verden
På tigger plakaten står det
Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot dødsstraff i verden
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i en time og det var bare Rusmisbruker kameraten min som leste tigger plakaten Idag gav jeg 300 kroner til rusmisbruker kameraten min som jeg Snakka med i et kvarter Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 31 personer på gata I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga en time og jeg fikk ikke Noe penger I Asker og i Hønefoss har 361 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi Alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget desember 2016
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Akersgata og på Majorstua Og på universitets gata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur Universitetsgata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker De har solgt mine bøker i 6 og en halv måned og de har ikke fått solgt noen bøker av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat i Universitetsgata 18 i Oslo har mine bøker ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Ramona og rebecca Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer på jorda som er imot meg mister sine jobber til mandag Be til Gud at Gud utvelger dem til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de personer jeg har nevnt og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal ikke mishandle katter og hunder og fugler
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 Hønefoss