Side 280 i dagboken i dag 11 februar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En gutt på 8 år og en gutt på 9 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 361 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot krig og terror På tigger plakaten står det Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot krig og terror Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 12 personer på gata I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov utenfor norsk Luther misjonssamband ved SAS hotellet I desember 2016 Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bankkontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du studerte medisin i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på gymnaset på vitnemålet
Idag ringte jeg til norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo De hadde fått kose bamsen fra meg og de hadde satt kose bamsen Ved siden av mine bøker ved kassa Og der står engel og fugl figur Der er bøkene bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på Akersgata og på Majorstua og på Universitetsgata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det er diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i Oslo Selger mine bøker De har solgt mine bøker i 6 og en halv måned og de har ikke fått solgt noen Bøker av meg Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og forlag sjef og redaktører I Aschehoug forlag og Ramona og rebecca Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i deres avis
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss