Side 276 i dagboken idag 10 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans du skal elske dine fiender Det skal ikke være krig på jorden Maria magdalena er i Guds rike
På tigger plakaten står det
Pave Frans du skal elske dine fiender
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 1 time og ingen personer så på Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 30 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i en time og jeg fikk ikke Noe penger Idag la jeg arket dagbok notater på trykk i tidsskriftet søkelyset Desember 2020 Jeg la arket på kirkens bymisjon café I Asker og i Hønefoss har 359 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss På gata I Oslo og i Asker og i Hønefoss har 194 personer sagt stygge ting mot meg Som har ført til At jeg er Ufør Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du studerte medisin i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Majorstua på Akersgata og på universitets gata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Norli bokhandel Skjønnlitteratur på universitets gata 22 til 24 i Oslo Selger mine bøker De har solgt mine bøker i 6 og en halv måned og de har ikke fått solgt noen bøker Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Og engel figur Og fugl figur Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Ramona og rebecca Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård og Unni og Elias Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Idag gav jeg fuglene et halvt brød
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om dere setter på trykk dette innlegg i deres blad
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere aften posten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss