Side 210 idag 16 januar 2021sier Trond Worren en forfrossen uteligger Men med et hjerte fylt Av varme

Idag sier trond worren det er nå for kaldt å tigge De som tigger nå kan bli syke av kulda Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Gatebarn tiggere og uteliggere fryser Idag står det på tigger plakaten Gate barn og tiggere og uteliggere fryser Idag lå jeg saken jeg fikk på trykk i Norge idag 5 personer i bisbedømme kontorene om hvordan de hjelper de fattige Saken fikk jeg på trykk I Norge idag i januar 2021 Saken lå på kirkens bymisjon café Og på Narvesen kiosken Der lå også dagbok notater som jeg fikk på trykk i søkelyset desember 2020 I Asker og i Hønefoss har 354 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Igår ringte jeg til resepsjoenen I national teateret De sa de hadde dagboken min utstilt i resepsjoenen Det var dagbok med bilde av meg og tigger plakat Og på tigger plakaten står det Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål sykehus Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og joar tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og forlag sjefer og redaktører st Olav forlag og i det norske bibelselskap og i Cappelen forlag og i Aschehoug forlag og i Gyldendal forlag og i Lunde forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss