Side 94 i dagboken ikveld 4 desember ringte jeg til Ramona muntean lenuta i romania

Ramona muntean lenuta sa ikveld at det er kaldt i deres hus De har ikke skikkelig varme anlegg i huset sier Ramona De må sove med klær på Ramona sier hun trenger 70000 kroner til varme anlegg Ramona har fått et hus av mor Randi Worren til 100000 kroner Og Ramona har fått 140000 kroner Av meg til Mat klær og medisiner Og lege hjelp Lesere sett inn 70000 kroner til varme anlegg til Ramona Til konto 50241089344 Lesere skriv til meg snarest ikveld eller i morgen hvor mange tusen Kroner dere setter inn på min konto
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset 20 desember 2020
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag la Ramona og familien slippe å fryse i huset i julen
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Norge idag journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss