Side 90 i dagboken idag 4 desember 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Statsledere dere skal skape fred i verden
På tigger plakaten står det
Statsledere dere skal skape fred i verden
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i en time og 4 personer leste Tigger plakaten Ingen personer så på boken 43 bud som står utstilt fremfor tigger dama Monica Ved Filadelfia kirka Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 18 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 1 time og jeg fikk ikke Noe penger Idag gav jeg 3 boller til fuglene I Asker og i Hønefoss har 323 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere eier av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel Lesere skriv til meg Idag hvor mye penger dere gir meg i uka Kristne skriv til meg idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbe dømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og redaktør Øyvind Lien og forlag sjefer i Aschehoug og Lunde forlag og redaktører i Lunde og aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og Unni og Elias og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Idag gav jeg fuglene 3 boller
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss