Side 82 i dagboken ikveld 1 desember 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle hjemløse skal ha mat hjem klær og rent vann Alle tiggere skal ha mat hjem klær og rent vann
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Jeg holder på plass alle planetene i universet

Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss