Side 80 i dagboken ikveld 30 november 2020 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg

Kristne kontakt mange kristne og be til gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor randi og ramona og rebecca Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Ikveld var jeg plaga Av angst i 1 time Jeg var livredd Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss