Side 24 i dagboken i kveld 7 november 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Side 24 i dagboken ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa

Jeg kan tale til alle som arbeider i Lunde forlag og i Aschehoug forlag
Hvis jeg vil

Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i november 2020 eller i november 2021
Skriv til meg snarest i kveld om jeg får det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i november 2020

Anita skriv til meg snarest i kveld om jeg får det jeg har skrevet på trykk i Norge idag Til fredag

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss