Ikveld 31 oktober 2020 sier Trond Worren at dette er en beskjed til alle kristne som leser min e post

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apeltun sæle og forlag sjefen og redaktørene i Aschehoug forlag og Joar Tranøy og Øyvind Lien og Bjarte og Odd Helge RingdalBe til Gud at Gud helbreder meg og dem Jeg har nevnt

Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og skelyset journalist i wso og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss