Side 21 i dagboken ikveld 23 oktober 2020 fikk jeg e post fra lederen i wso

Side 21 i dagboken

Ikveld 23 oktober 2020 fikk jeg e post fra lederen i wso Joar Tranøy
Han skrev til meg at saken min kommer på trykk i søkelyset i
November 2020 det er saken 5 på gata i Hønefoss om hva de vil takke sin lege for
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Joar Tranøy og Bjarte og Øyvind Lien og Odd Helge Ringdal
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård og Joar Tranøy og Bjarte og Øyvind Lien og Odd Helge Ringdal
Guds sønn Jesus Kristus har helbreda nakke muskelen min
Jeg har ikke lenger vondt i nakke muskelen
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom

Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset Til november
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss