Beskjed til alle kristne som leser min e post

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og Joar Tranøy og Bjarte og Øyvind LienJeg har tigga I 16 år og 191 personer går plaga meg som har ført til At jeg er Ufør
Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård og Bjarte og Joar Tranøy og Øyvind Lien
Det går mye bedre med nakke muskelen min
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom

Kveldens dikt

Det egentlige klosteret
Er i bønn til Gud
Bak en tigger kopp

Trond Worren tidligere uteligger

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss