Ikveld 12 oktober 2020 ringte jeg til Norli antikvariat

Ikveld ringte jeg til Norli antikvariat universitets gata 18 I OsloDe sa de hadde mine to bøker på et synlig sted ved kassa
Det er bok den lille nye bibel
Og diktsamling med bilde av meg som barn på gynge hest
Jeg solgte mine bøker en 10 års tid i Oslo
Og da solgte jeg 10000 bøker
Det var diktsamling med rød rose og diktsamling av meg som barn på gynge hest Og diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Alexander rybak

Joar Tranøy hvis du vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset
I november

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss