Beskjed til alle kristne som leser min e post

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og Joar Tranøy og Øyvind Lien og BjarteJeg har tigga I 16 år og 190 personer har Plaga meg som har ført til At jeg er Ufør
Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og Øyvind Lien og Bjarte og Joar Tranøy
Det går bedre med nakke muskelen min
Idag hadde jeg litt vondt i høyre kne
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss