Beskjed til alle kristne som leser min e post

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og leder i wso Joar Tranøy som setter på trykk i søkelyset 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus KristusKristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot Bjarte
Leder på skjønnlitteratur Norli bokhandel I Oslo
Han selger mine bøker
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad
Han setter på trykk i avisen dikt av meg
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård og Joar Tranøy og Bjarte og Øyvind Lien
Det går bedre med nakke muskelen min
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom
Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss