Ikveld 13 juli 2020 sier Trond Worren jeg har idag og ikveld blitt plaga av satan 1 time og 50 minutter

Idag og ikveld har jeg blitt plaga av satan 1 time og 50 minutterJeg er nå så dårlig psykisk at jeg er redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd hvis jeg reiser til Oslo Der det er stress stress og stress
Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne vasker mitt rom
Jeg er nå så dårlig psykisk at jeg får medisinen zyprexa av pleierne Så de passer på at jeg tar medisinen
Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler
Jeg er ikke sterk nok psykusk til å bo i egen leilighet i Oslo
Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 4 timer Og det er tøft og slitsomt
Satan plager meg
Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus
Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus
Jeg var på lukka psyk avd på Dagali Dikemark i 8 måneder
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss