Idag 23 juni 2020 sier Trond Worren jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 140000 personer på gata i O slo og Asker og hønefoss

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 140000 personer på gata i Oslo og Asker og HønefossI Asker og Hønefoss har 266 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata
Idag talte jeg I tunger utenfor filadelfia kirka i Hønefoss
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 65 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen
Jeg tigga 3 timer men jeg fikk ikke Noe penger
På tigger plakaten står det
Alle statsledere i verden skal skape fred i verden
Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg
Alle statsledere i verden skal skape fred i verden
Igår plaga satan meg 1 time og 40 minutter og idag plaga satan
Meg 1 time og et kvarter
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som er imot meg
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Rebecca og Ramona og alle personer på borgergård
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss