Idag 17 mars 2020 hadde jeg en hyggelig samtale med rusmisbrukeren i hønefoss

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 12 personer I Hønefoss
Jeg hadde to meter avstand når jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus
På grunn av Corona viruset
Jeg bad til Gud store deler av dagen
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og oberst løytnaten og rusmisbrukeren og Matias og barneverns pedagogen og presten I Vanylven og Jan og Jon Arne og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom
Trond worren
En forfulgt disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss