Idag 29 februar 2020 står det på tigger plakaten

Idag står det på tigger plakaten

Du skal ikke utføre incest

Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg

Du skal ikke utføre incest

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 43 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 4 timer og jeg fikk 20 kroner
Dette arket har jeg sendt til statsrådene i regjeringen
På arket står det
Bok Uteliggeren

Jeg sov utenfor norsk Luther misjonssamband ved SAS hotellet i Oslo
Jeg sov utenfor storsalen ved normisjonen i Oslo
Jeg sov utenfor den katolske domkirke i Oslo
Jeg sov utenfor vg og Aftenposten bygget i Oslo
Søk på nettet Trond Worren bok den lille nye bibel og bok 43 bud

Dette arket har jeg satt opp 10 steder på gata i Hønefoss sentrum
Kristne kontakt mange kristne og be hver dag til Gud for alle personer som har politi anmeldt meg i Oslo og Hønefoss og kristne be hver dag til Gud for alle personer som er imot meg I politi vesenet og i helse vesenet
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og oberstløytnanten og Matias og barneverns pedagogen og rusmisbrukeren og Jan og Jon Arne og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og Rachela og alle personer på borgergård

Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom

Trond Worren disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss